Walina

INCI: VALINE, Valinum 

Trzy izomery aminokwasów waliny, norwaliny i izowaliny podsumowuje jako waliny. Walina jest jednym z aminokwasów proteinogennych czyli budulcowych białek w organizmie, a tym samym podstawowym aminokwasem. Także w przemyśle kosmetycznym walina jest stosowana jako składnik o właściwościach nawilżających.

Dzięki walinie utrzymuje się saldo wilgoci w skórze - skóra wygląda młodziej i bardziej świeżo.

INCI: VALINE, Valinum  Trzy izomery aminokwasów waliny, norwaliny i izowaliny podsumowuje jako waliny. Walina jest jednym z aminokwasów proteinogennych czyli budulcowych białek w... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Walina

INCI: VALINE, Valinum 

Trzy izomery aminokwasów waliny, norwaliny i izowaliny podsumowuje jako waliny. Walina jest jednym z aminokwasów proteinogennych czyli budulcowych białek w organizmie, a tym samym podstawowym aminokwasem. Także w przemyśle kosmetycznym walina jest stosowana jako składnik o właściwościach nawilżających.

Dzięki walinie utrzymuje się saldo wilgoci w skórze - skóra wygląda młodziej i bardziej świeżo.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane