Tokoferol

INCI: TOCOPHEROL, Alpha-Tocopherol, a-Tocopherol, D-Alpha-Tocopherol, Vitamin E, D-MIXED-TOCOPHEROLS, O-Tocoferol, E 307, Tocopherol, Soy Tocopherols, Vegetable Vitamin E

Tokoferol jest witaminą rozpuszczalną w tłuszczach mającą bardzo dobre właściwości kosmetyczne, gdyż działa antyoksydacyjnie i zmiękczająco. Utrzymuje skórę w dobrym stanie i działa wygładzająco. Poprawia nawilżenie skóry, może też eliminować drobne zmarszczki.

Ma również naturalny filtr (do SPF 10), a zatem również chroni przed przedwczesnym starzeniem się skóry. Hamuje także stan zapalny i gojenie ran.

Tokoferol jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: TOCOPHEROL, Alpha-Tocopherol, a-Tocopherol, D-Alpha-Tocopherol, Vitamin E, D-MIXED-TOCOPHEROLS, O-Tocoferol, E 307, Tocopherol, Soy Tocopherols, Vegetable Vitamin E Tokoferol jest witaminą... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Tokoferol

INCI: TOCOPHEROL, Alpha-Tocopherol, a-Tocopherol, D-Alpha-Tocopherol, Vitamin E, D-MIXED-TOCOPHEROLS, O-Tocoferol, E 307, Tocopherol, Soy Tocopherols, Vegetable Vitamin E

Tokoferol jest witaminą rozpuszczalną w tłuszczach mającą bardzo dobre właściwości kosmetyczne, gdyż działa antyoksydacyjnie i zmiękczająco. Utrzymuje skórę w dobrym stanie i działa wygładzająco. Poprawia nawilżenie skóry, może też eliminować drobne zmarszczki.

Ma również naturalny filtr (do SPF 10), a zatem również chroni przed przedwczesnym starzeniem się skóry. Hamuje także stan zapalny i gojenie ran.

Tokoferol jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane