Stearyloglutaminian sodu

INCI: SODIUM STEAROYL GLUTAMATE

Składnik ten jest często stosowany jako emulgator, ale ma też działanie oczyszczające i zmiękczające a dzięki jego zastosowaniu skóra jest utrzymywana w dobrym stanie.

Stearyloglutaminian sodu jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Składnik ten jest często stosowany jako emulgator, ale ma też działanie oczyszczające i zmiękczające a dzięki jego zastosowaniu skóra jest utrzymywana w dobrym... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Stearyloglutaminian sodu

INCI: SODIUM STEAROYL GLUTAMATE

Składnik ten jest często stosowany jako emulgator, ale ma też działanie oczyszczające i zmiękczające a dzięki jego zastosowaniu skóra jest utrzymywana w dobrym stanie.

Stearyloglutaminian sodu jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane