Sorbinian potasu

INCI: POTASSIUM SORBATE, Potassium-(E, E)-hexa-2.4-dienoat, E 202, Sorbic Acid, Potassum Sorbate, Potassiumsorbate

Sorbinian potasu jest wytwarzanym chemicznie składnikiem hamującym rozwój mikroorganizmów w produktach kosmetycznych. Ponieważ jest on wytwarzany tak, by był identyczny z naturalnym, jest bardzo dobrze tolerowanym, a zatem cennym składnikiem w kosmetykach.

INCI: POTASSIUM SORBATE, Potassium-(E, E)-hexa-2.4-dienoat, E 202, Sorbic Acid, Potassum Sorbate, Potassiumsorbate Sorbinian potasu jest wytwarzanym chemicznie składnikiem hamującym rozwój... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Sorbinian potasu

INCI: POTASSIUM SORBATE, Potassium-(E, E)-hexa-2.4-dienoat, E 202, Sorbic Acid, Potassum Sorbate, Potassiumsorbate

Sorbinian potasu jest wytwarzanym chemicznie składnikiem hamującym rozwój mikroorganizmów w produktach kosmetycznych. Ponieważ jest on wytwarzany tak, by był identyczny z naturalnym, jest bardzo dobrze tolerowanym, a zatem cennym składnikiem w kosmetykach.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane