Seryna

INCI: SERINE, Serine, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionic Acid, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxy propane acid

Seryna jako składnik kosmetyczny jest przyjaznym dla skóry aminokwasem wytworzonym biotechnologicznie. Seryna stabilizuje pH skóry i zapewnia utrzymywanie wilgoci w skórze dzięki czemu wygląda ona gładziej.

Seryna jest dopuszczona do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: SERINE, Serine, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionic Acid, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxy propane acid Seryna jako składnik kosmetyczny jest przyjaznym dla skóry aminokwasem wytworzonym... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Seryna

INCI: SERINE, Serine, serinum, 2-Amino-3-Hydroxy-Propionic Acid, L-Serin, 2-Amino-3-hydroxy propane acid

Seryna jako składnik kosmetyczny jest przyjaznym dla skóry aminokwasem wytworzonym biotechnologicznie. Seryna stabilizuje pH skóry i zapewnia utrzymywanie wilgoci w skórze dzięki czemu wygląda ona gładziej.

Seryna jest dopuszczona do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane