Rumianek

INCI: Chamomilla Recutita Flower Extract, Chamomile Extract, Camellia Theifera, Chamomilla Romana

Rumianek znamy wszyscy. Niezależnie od tego, jak go stosujemy - czy jako herbatę dla uspokojenia żołądka i zaburzeń jelitowych czy jako środek przeciwzapalny - rumianek jest prawdziwie wszechstronny i od wieków używany w leczeniu ludzi. Ta lecznicza roślina była używana już przez starożytnych Egipcjan.

Efekt
W kosmetyce stosuje się ekstrakt otrzymany z główek kwiatów rumianku. Jako dodatek do naszych kosmetyków RAU Cosmetics wspomaga on gojenie, działa przeciwzapalnie i kojąco. Właściwości rumianku sprawiają, że skóra staje się elastyczna i gładka, dlatego stosowany jest nawet w produktach po opalaniu.

Rumianek jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: Chamomilla Recutita Flower Extract, Chamomile Extract, Camellia Theifera, Chamomilla Romana Rumianek znamy wszyscy. Niezależnie od tego, jak go stosujemy - czy jako herbatę dla uspokojenia... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Rumianek

INCI: Chamomilla Recutita Flower Extract, Chamomile Extract, Camellia Theifera, Chamomilla Romana

Rumianek znamy wszyscy. Niezależnie od tego, jak go stosujemy - czy jako herbatę dla uspokojenia żołądka i zaburzeń jelitowych czy jako środek przeciwzapalny - rumianek jest prawdziwie wszechstronny i od wieków używany w leczeniu ludzi. Ta lecznicza roślina była używana już przez starożytnych Egipcjan.

Efekt
W kosmetyce stosuje się ekstrakt otrzymany z główek kwiatów rumianku. Jako dodatek do naszych kosmetyków RAU Cosmetics wspomaga on gojenie, działa przeciwzapalnie i kojąco. Właściwości rumianku sprawiają, że skóra staje się elastyczna i gładka, dlatego stosowany jest nawet w produktach po opalaniu.

Rumianek jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane