Proszek z ametystów

INCI: AMETHYST POWDER

Ametyst od zawsze znany był ze swych właściwości relaksujących. W kosmetykach uzywany w postaci proszku może przyczynić się do wzmocnienia tkanki łącznej i sprawić, że skóra stanie się bardziej odporna na wpływy zewnętrzne. Kosmetyki pielęgnacyjne z proszkiem z ametystów zwykle zapewniają piękną, jasną skórę, poprawiają jej koloryt i dają twarzy zrelaksowany wyraz.

INCI: AMETHYST POWDER Ametyst od zawsze znany był ze swych właściwości relaksujących. W kosmetykach uzywany w postaci proszku może przyczynić się do wzmocnienia tkanki łącznej i sprawić, że... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Proszek z ametystów

INCI: AMETHYST POWDER

Ametyst od zawsze znany był ze swych właściwości relaksujących. W kosmetykach uzywany w postaci proszku może przyczynić się do wzmocnienia tkanki łącznej i sprawić, że skóra stanie się bardziej odporna na wpływy zewnętrzne. Kosmetyki pielęgnacyjne z proszkiem z ametystów zwykle zapewniają piękną, jasną skórę, poprawiają jej koloryt i dają twarzy zrelaksowany wyraz.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane