Palmitynian askorbylu

INCI: ASCORBYL PALMITATE, E 304, Ascorbic Acid, Ascorbic Palmitate, Ascorbyl palmitate, Ascorbyl-palmitate 6

Ten pochodzący głównie z roślin wymiatacz wolnych rodników jest bardzo popularnym składnikiem produktów kosmetycznych. Palmitynian askorbylu wzmacnia skórę i tkankę łączną dzięki czemu jest ona wygładzona i wygląda na jędrniejszą.
Ponadto stymuluje odbudowę komórkową (co powoduje szybsze gojenie się ran) i chroni przed wolnymi rodnikami.

Palmitynian askorbylu jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: ASCORBYL PALMITATE, E 304, Ascorbic Acid, Ascorbic Palmitate, Ascorbyl palmitate, Ascorbyl-palmitate 6 Ten pochodzący głównie z roślin wymiatacz wolnych rodników jest bardzo popularnym... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Palmitynian askorbylu

INCI: ASCORBYL PALMITATE, E 304, Ascorbic Acid, Ascorbic Palmitate, Ascorbyl palmitate, Ascorbyl-palmitate 6

Ten pochodzący głównie z roślin wymiatacz wolnych rodników jest bardzo popularnym składnikiem produktów kosmetycznych. Palmitynian askorbylu wzmacnia skórę i tkankę łączną dzięki czemu jest ona wygładzona i wygląda na jędrniejszą.
Ponadto stymuluje odbudowę komórkową (co powoduje szybsze gojenie się ran) i chroni przed wolnymi rodnikami.

Palmitynian askorbylu jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane