Olej Olus

INCI: OLUS OIL, Oils, Vegetable, Oleum Vegetabile, Vegetable Oils, Olus, Olus (Vegetable) Oil, Plant Oils

Olej Olus jest składającym się głównie z trójglicerydów kwasów tłuszczowych olejem roślinnym uzyskiwanym w procesie tłoczenia. W kosmetyce olej Olus służy jako środek wygładzający skórę i czyniący ją sprężystą.

INCI: OLUS OIL, Oils, Vegetable, Oleum Vegetabile, Vegetable Oils, Olus, Olus (Vegetable) Oil, Plant Oils Olej Olus jest składającym się głównie z trójglicerydów kwasów tłuszczowych olejem... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Olej Olus

INCI: OLUS OIL, Oils, Vegetable, Oleum Vegetabile, Vegetable Oils, Olus, Olus (Vegetable) Oil, Plant Oils

Olej Olus jest składającym się głównie z trójglicerydów kwasów tłuszczowych olejem roślinnym uzyskiwanym w procesie tłoczenia. W kosmetyce olej Olus służy jako środek wygładzający skórę i czyniący ją sprężystą.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane