Olej arganowy

INCI: ARGANIA SPINOSA OIL, Argania Oil, Argan Oil

Olej arganowy wytwarzany jest z migdałków drzewa arganowego, rosnącego głównie w Maroku. W kosmetykach RAU Cosmetics stosowany jest olejek arganowy tłoczony na zimno.

Olej arganowy ma bardzo wysoką zawartość witaminy E, znanej jako środek niszczący wolne rodniki i antyutleniacz - doskonale zatem nadaje się do pielęgnacji skóry.

Dzięki wysokiej jakości związkom olejek arganowy łagodzi uszkodzenia skóry wrażliwej i z niedoskonałościami, zapobiega utracie wilgoci i starzeniu się skóry. Może również ograniczać tworzenie się zmarszczek i ułatwia gojenie, dlatego jest tak przydatny w przypadkach poparzeń słonecznych.

INCI: ARGANIA SPINOSA OIL, Argania Oil, Argan Oil Olej arganowy wytwarzany jest z migdałków drzewa arganowego, rosnącego głównie w Maroku. W kosmetykach RAU Cosmetics stosowany jest olejek... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Olej arganowy

INCI: ARGANIA SPINOSA OIL, Argania Oil, Argan Oil

Olej arganowy wytwarzany jest z migdałków drzewa arganowego, rosnącego głównie w Maroku. W kosmetykach RAU Cosmetics stosowany jest olejek arganowy tłoczony na zimno.

Olej arganowy ma bardzo wysoką zawartość witaminy E, znanej jako środek niszczący wolne rodniki i antyutleniacz - doskonale zatem nadaje się do pielęgnacji skóry.

Dzięki wysokiej jakości związkom olejek arganowy łagodzi uszkodzenia skóry wrażliwej i z niedoskonałościami, zapobiega utracie wilgoci i starzeniu się skóry. Może również ograniczać tworzenie się zmarszczek i ułatwia gojenie, dlatego jest tak przydatny w przypadkach poparzeń słonecznych.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane