Octan tokoferylu

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha Tocopheryl Acetat, D-Tocopheryl Acetate, Tocopherol Acetate, Tocopheryl Acetate

Ta pochodna witaminy E jest cennym składnikiem kosmetyków o właściwościach ochronnych: działa zarówno jako przeciwutleniacz i jako wymiatacz wolnych rodników. Octan tokoferylu pomaga chronić skórę przed szkodliwym wpływem na skórę czynników zewnętrznych i szkodliwym działaniem wolnych rodników.

Octan tokoferylu jest dobrze absorbowany przez skórę i dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Octan tokoferylu

INCI: Tocopheryl Acetate,Tocopherol Acetat, Alpha-Tocopherylacetat, O-Tocopherolacetat, O-Tocopherylacetat, Vitamin E Acetat, DL-alpha Tocopheryl Acetat, D-Alpha-Tocopheryl Acetate, D-Alpha Tocopheryl Acetat, D-Tocopheryl Acetate, Tocopherol Acetate, Tocopheryl Acetate

Ta pochodna witaminy E jest cennym składnikiem kosmetyków o właściwościach ochronnych: działa zarówno jako przeciwutleniacz i jako wymiatacz wolnych rodników. Octan tokoferylu pomaga chronić skórę przed szkodliwym wpływem na skórę czynników zewnętrznych i szkodliwym działaniem wolnych rodników.

Octan tokoferylu jest dobrze absorbowany przez skórę i dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane