Melisa

INCI: MELISSA OFFICINALIS EXTRACT, Balm Mint Extract, Extractum Melissae

Melisa oryginalnie pochodzi z zachodniej Azji i wschodniego regionu basenu Morza Śródziemnego, ale dziś można ją znaleźć także w naszych ogrodach. Liście silnie pachną cytryną i stąd pochodzi jej ludowa nazwa ""cytrynowe ziele"".
W kosmetykach znajduje się ekstrakt z liści melisy mający działanie kojące, uspokajające, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze co czyni go prawdziwie wszechstronnym. Melisa chroni i koi skórę dlatego może być stosowana również do skóry suchej, wrażliwej i dojrzałej.

INCI: MELISSA OFFICINALIS EXTRACT, Balm Mint Extract, Extractum Melissae Melisa oryginalnie pochodzi z zachodniej Azji i wschodniego regionu basenu Morza Śródziemnego, ale dziś można ją znaleźć... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Melisa

INCI: MELISSA OFFICINALIS EXTRACT, Balm Mint Extract, Extractum Melissae

Melisa oryginalnie pochodzi z zachodniej Azji i wschodniego regionu basenu Morza Śródziemnego, ale dziś można ją znaleźć także w naszych ogrodach. Liście silnie pachną cytryną i stąd pochodzi jej ludowa nazwa ""cytrynowe ziele"".
W kosmetykach znajduje się ekstrakt z liści melisy mający działanie kojące, uspokajające, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze co czyni go prawdziwie wszechstronnym. Melisa chroni i koi skórę dlatego może być stosowana również do skóry suchej, wrażliwej i dojrzałej.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane