Lukrecja

INCI: GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT, Extractum Liquiritiae, Liquorice Extract, Licorice Extract, Liquorice Root Extract, Licorice Root Extract

W kosmetyce wykorzystywany jest ekstrakt z korzenia lukrecji pochodzącej z krajów basenu Morza Śródziemnego. Wykryto w nim działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze.
Ponieważ ekstrakt z lukrecji ma zdolność zwiększania zawartości wody w skórze jako składnik kosmetyków może zmiękczać skórę nadając jej gładkości.

INCI: GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT, Extractum Liquiritiae, Liquorice Extract, Licorice Extract, Liquorice Root Extract, Licorice Root Extract W kosmetyce wykorzystywany jest ekstrakt z korzenia... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Lukrecja

INCI: GLYCYRRHIZA GLABRA EXTRACT, Extractum Liquiritiae, Liquorice Extract, Licorice Extract, Liquorice Root Extract, Licorice Root Extract

W kosmetyce wykorzystywany jest ekstrakt z korzenia lukrecji pochodzącej z krajów basenu Morza Śródziemnego. Wykryto w nim działanie przeciwbakteryjne i przeciwgrzybicze.
Ponieważ ekstrakt z lukrecji ma zdolność zwiększania zawartości wody w skórze jako składnik kosmetyków może zmiękczać skórę nadając jej gładkości.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane