Kokoiloizetionian sodowy

INCI: Sodium Cocoyl Glycinate

Kokoiloizetionian sodowy jest bardzo łagodnym środkiem powierzchniowo czynnym cechującym się, oprócz doskonałej tolerancji, bardzo dobrymi właściwościami pienienia. Wspomaga równowagę nawilżenia skóry - jego efekt buforujący pozwala utrzymać naturalne pH skóry (około 5,5) dzięki czemu chroni warstwę barierową skóry i redukuje niepożądane reakcje skóry. Oczyszcza i odżywia skórę w bardzo delikatny sposób, dzięki czemu idealnie nadaje się do pielęgnacji skóry wrażliwej. Pozostawia na skórze jedwabiste i miękkie uczucie.

Uzyskuje się go z olejów roślinnych i jest biodegradowalny.

INCI: Sodium Cocoyl Glycinate Kokoiloizetionian sodowy jest bardzo łagodnym środkiem powierzchniowo czynnym cechującym się, oprócz doskonałej tolerancji, bardzo dobrymi właściwościami... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Kokoiloizetionian sodowy

INCI: Sodium Cocoyl Glycinate

Kokoiloizetionian sodowy jest bardzo łagodnym środkiem powierzchniowo czynnym cechującym się, oprócz doskonałej tolerancji, bardzo dobrymi właściwościami pienienia. Wspomaga równowagę nawilżenia skóry - jego efekt buforujący pozwala utrzymać naturalne pH skóry (około 5,5) dzięki czemu chroni warstwę barierową skóry i redukuje niepożądane reakcje skóry. Oczyszcza i odżywia skórę w bardzo delikatny sposób, dzięki czemu idealnie nadaje się do pielęgnacji skóry wrażliwej. Pozostawia na skórze jedwabiste i miękkie uczucie.

Uzyskuje się go z olejów roślinnych i jest biodegradowalny.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane