Izononanian cetylostearylu

INCI: CETEARYL ISONONANOATE

Jest to olej kosmetyczny pozyskiwany z materiałów roślinnych.
Sprawia, że skóra staje się jędrniejsza i bardziej wygładzona.

INCI: CETEARYL ISONONANOATE Jest to olej kosmetyczny pozyskiwany z materiałów roślinnych. Sprawia, że skóra staje się jędrniejsza i bardziej wygładzona. dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Izononanian cetylostearylu

INCI: CETEARYL ISONONANOATE

Jest to olej kosmetyczny pozyskiwany z materiałów roślinnych.
Sprawia, że skóra staje się jędrniejsza i bardziej wygładzona.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane