Izomalt

INCI: ISOMALT

Izomalt jest substytutem cukru, który w kosmetykach do pielęgnacji skóry pomaga w lepszym utrzymywaniu w niej wilgoci.

INCI: ISOMALT Izomalt jest substytutem cukru, który w kosmetykach do pielęgnacji skóry pomaga w lepszym utrzymywaniu w niej wilgoci. dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Izomalt

INCI: ISOMALT

Izomalt jest substytutem cukru, który w kosmetykach do pielęgnacji skóry pomaga w lepszym utrzymywaniu w niej wilgoci.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane