Hydrolite®

INCI: Hydrolite®

Hydrolite®

  • poprawia zdolność wiązania wody i nawilżenie skóry
  • ma właściwości przeciwbakteryjne

 

Hydrolite® Symrise jest alternatywą dla środków konserwujących i sprawia, że użycie kontrowersyjnych konserwantów takich jak parabeny jest niepotrzebne.

Hydrolite® jest znakiem towarowym Symrise AG, Holzminden

INCI: Hydrolite® Hydrolite® poprawia zdolność wiązania wody i nawilżenie skóry ma właściwości przeciwbakteryjne   Hydrolite® Symrise jest alternatywą dla środków konserwujących... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Hydrolite®

INCI: Hydrolite®

Hydrolite®

  • poprawia zdolność wiązania wody i nawilżenie skóry
  • ma właściwości przeciwbakteryjne

 

Hydrolite® Symrise jest alternatywą dla środków konserwujących i sprawia, że użycie kontrowersyjnych konserwantów takich jak parabeny jest niepotrzebne.

Hydrolite® jest znakiem towarowym Symrise AG, Holzminden

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane