Enantia chlorantha

INCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha

Enantia Chlorantha jest ziołowym składnikiem otrzymywanym z kory drzew afrykańskich. Używana jako substancja aktywna w produktach kosmetycznych ma utrzymywać skórę w dobrym stanie i zmniejszać stany zapalne.

INCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha Enantia Chlorantha jest ziołowym składnikiem otrzymywanym z kory drzew afrykańskich. Używana jako substancja aktywna w produktach... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Enantia chlorantha

INCI: Enantia Chlorantha Bark Extract, Enantia Chlorantha

Enantia Chlorantha jest ziołowym składnikiem otrzymywanym z kory drzew afrykańskich. Używana jako substancja aktywna w produktach kosmetycznych ma utrzymywać skórę w dobrym stanie i zmniejszać stany zapalne.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane