Ekstrakt z trzciny

INCI: Phragmites Kharka Extract. Tropical Reed, Tropical Reed Extract

Ekstrakt z pochodzącej głównie z Azji tropikalnej trzciny jest używany na wiele sposobów, zwłaszcza w medycynie tradycyjnej. Często dodawany jest do formuł zawierających ekstrakt z grzybów Poria Cocos. Ta tropikalna trzcina może działać ujędrniająco i odżywczo.

INCI: Phragmites Kharka Extract. Tropical Reed, Tropical Reed Extract Ekstrakt z pochodzącej głównie z Azji tropikalnej trzciny jest używany na wiele sposobów, zwłaszcza w medycynie tradycyjnej.... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Ekstrakt z trzciny

INCI: Phragmites Kharka Extract. Tropical Reed, Tropical Reed Extract

Ekstrakt z pochodzącej głównie z Azji tropikalnej trzciny jest używany na wiele sposobów, zwłaszcza w medycynie tradycyjnej. Często dodawany jest do formuł zawierających ekstrakt z grzybów Poria Cocos. Ta tropikalna trzcina może działać ujędrniająco i odżywczo.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane