Ekstrakt z Poria Cocos

INCI: PORIA COCOS EXTRACT

Ten wysokiej jakości składnik pozyskiwany jest z azjatyckiego grzyba o nazwie Poria Cocos. Poria Cocos jest bardzo rzadkim, cenionym za swe właściwości i mającym wielkie znaczenie w tradycyjnej medycynie chińskiej i medycynie naturalnej grzybem. W kosmetykach ekstrakt Poria Cocos może regulować wilgotność skóry i łagodzić układ nerwowy naskórka. Ekstrakt Poria Cocos działa ściągająco, tonizująco i kojąco, przynosząc równowagę neuropeptydom odpowiedzialnym za stany zapalne. Pomaga chronić skórę przed czynnikami zewnętrznymi i jest odpowiedni dla wszystkich rodzajów skóry.

INCI: PORIA COCOS EXTRACT Ten wysokiej jakości składnik pozyskiwany jest z azjatyckiego grzyba o nazwie Poria Cocos. Poria Cocos jest bardzo rzadkim, cenionym za swe właściwości i mającym... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Ekstrakt z Poria Cocos

INCI: PORIA COCOS EXTRACT

Ten wysokiej jakości składnik pozyskiwany jest z azjatyckiego grzyba o nazwie Poria Cocos. Poria Cocos jest bardzo rzadkim, cenionym za swe właściwości i mającym wielkie znaczenie w tradycyjnej medycynie chińskiej i medycynie naturalnej grzybem. W kosmetykach ekstrakt Poria Cocos może regulować wilgotność skóry i łagodzić układ nerwowy naskórka. Ekstrakt Poria Cocos działa ściągająco, tonizująco i kojąco, przynosząc równowagę neuropeptydom odpowiedzialnym za stany zapalne. Pomaga chronić skórę przed czynnikami zewnętrznymi i jest odpowiedni dla wszystkich rodzajów skóry.

Zamknij filtr
od do
Ostatnio oglądane