Ekstrakt z pereł

INC: Pearl Extract

Ekstrakt z pereł jest eliksirem piękności znanym od wieków tradycyjnej medycynie chińskiej. Składa się on z naturalnego kompleksu na bazie minerałów z wody morskiej i zawiera wiele mikroelementów, np. jak cynk, selen, lit, fosfor, jod, żelazo i magnez jak również około dwudziestu różnych aminokwasów, które doskonale odżywiają skórę i utrzymują ją gładką.

Ta unikalna kompozycja może przyspieszyć naturalny metabolizm skóry, zmniejszać zanieczyszczenia, redukować zaczerwienienia oraz poprawiać napięcie skóry. Cenne minerały i aminokwasy z pereł sprawiają, że skóra jest odżywiona, wygładzona, dogłębnie nawilżona i chroniona przed szkodliwym wpływem środowiska co z kolei sprawia, że proces starzenia skóry może być znacznie spowolniony. 

Ekstrakt z pereł może wspierać zdolności regeneracji tkanki komórkowej, zmniejszać pory, zaczerwienienia i podrażnienia skóry. Stosowany jest z powodzeniem również w pielęgnacji skóry z problemami pigmentacyjnymi.

Dzięki kojącym i odbudowującym właściwościom ekstrakt z pereł może trwale i intensywnie regulować wilgotność skóry, przyspieszać odnowę naskórka i zwiększać witalność skóry.

Ekstrakt z pereł jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INC: Pearl Extract Ekstrakt z pereł jest eliksirem piękności znanym od wieków tradycyjnej medycynie chińskiej. Składa się on z naturalnego kompleksu na bazie minerałów z wody morskiej i zawiera... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Ekstrakt z pereł

INC: Pearl Extract

Ekstrakt z pereł jest eliksirem piękności znanym od wieków tradycyjnej medycynie chińskiej. Składa się on z naturalnego kompleksu na bazie minerałów z wody morskiej i zawiera wiele mikroelementów, np. jak cynk, selen, lit, fosfor, jod, żelazo i magnez jak również około dwudziestu różnych aminokwasów, które doskonale odżywiają skórę i utrzymują ją gładką.

Ta unikalna kompozycja może przyspieszyć naturalny metabolizm skóry, zmniejszać zanieczyszczenia, redukować zaczerwienienia oraz poprawiać napięcie skóry. Cenne minerały i aminokwasy z pereł sprawiają, że skóra jest odżywiona, wygładzona, dogłębnie nawilżona i chroniona przed szkodliwym wpływem środowiska co z kolei sprawia, że proces starzenia skóry może być znacznie spowolniony. 

Ekstrakt z pereł może wspierać zdolności regeneracji tkanki komórkowej, zmniejszać pory, zaczerwienienia i podrażnienia skóry. Stosowany jest z powodzeniem również w pielęgnacji skóry z problemami pigmentacyjnymi.

Dzięki kojącym i odbudowującym właściwościom ekstrakt z pereł może trwale i intensywnie regulować wilgotność skóry, przyspieszać odnowę naskórka i zwiększać witalność skóry.

Ekstrakt z pereł jest dopuszczony do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane