Ceramidy

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Ceramide, Glycolipids

Glikosfingolipidy są powszechnie znane jako ceramidy. Utrzymują skórę w dobrym stanie, wygładzają i chronią ją. Skóra staje się bardziej elastyczna a bariera lipidowa mocniejsza.

Glikosfingolipidy są dopuszczone do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Ceramide, Glycolipids Glikosfingolipidy są powszechnie znane jako ceramidy. Utrzymują skórę w dobrym stanie, wygładzają i chronią ją. Skóra staje się bardziej... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Ceramidy

INCI: GLYCOSPHINGOLIPIDS, Ceramide, Glycolipids

Glikosfingolipidy są powszechnie znane jako ceramidy. Utrzymują skórę w dobrym stanie, wygładzają i chronią ją. Skóra staje się bardziej elastyczna a bariera lipidowa mocniejsza.

Glikosfingolipidy są dopuszczone do stosowania w certyfikowanych kosmetykach naturalnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Ostatnio oglądane