Albicja jedwabista

INCI:ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT

Albicja jedwabista jest bliskowschodnim drzewem i roślinnym składnikiem, który odżywia skórę i utrzymuje ją w dobrym stanie. W kosmetyce wykorzystywana jest ze względu na właściwości przeciwstarzeniowe polegające na hamowaniu procesu niszczenia włókien kolagenowych (glikacji) oraz ochronie ścianek naczyń krwionośnych.

INCI:ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT Albicja jedwabista jest bliskowschodnim drzewem i roślinnym składnikiem, który odżywia skórę i utrzymuje ją w dobrym stanie. W kosmetyce wykorzystywana... dowiedz się więcej »
Zamknij okno
Albicja jedwabista

INCI:ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT

Albicja jedwabista jest bliskowschodnim drzewem i roślinnym składnikiem, który odżywia skórę i utrzymuje ją w dobrym stanie. W kosmetyce wykorzystywana jest ze względu na właściwości przeciwstarzeniowe polegające na hamowaniu procesu niszczenia włókien kolagenowych (glikacji) oraz ochronie ścianek naczyń krwionośnych.

Zamknij filtr
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!